14 octombrie 2015

EXCLUSIV ! Ioana Tufaru detoneaza BOMBA ! ''Copilul meu este sanatos si este scos din intubatie ''

Ioana Tufaru
Insarcinata in sapte luni, Ioanei Tufaru i s-a facut rau zilele trecute si a ajuns la spital, iar medicii au decis ca trebuie sa aduca pe lume copilul, pentru ca exista riscul ca el sa moara.

Ioana Tufaru a trecut prin momente grele. Zilele trecute, ea a inceput sa aiba contractii, in timp ce se uita linistita la televizor. Speriata, fiica Andai Calugareanu a chemat Ambulanta, fiind imediat dupa la spital. Dupa un control amanuntit si cateva analize, medicii au decis ca Ioanei trebuie sa i se faca imediat o operatie de cezariana, pentru ca bebelusul este in pericol.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , Ioana Tufaru s-a decis sa rupa tacerea dupa ce a fost tarata ca a nascut prematur '' Da asa este copilul nu i s-a dezvoltat organele insa acum este bine si sanatos,ce pot sa va spun despre baiatul meu ca acum respira normal fara tub ,am auzit ca toata lumea m-a criticat ca am nascut prematur ce conteaza pentru mine ca sunt mama si ma bucur ca am un copil ,nu ma intereseaza ce a spus lumea rea de mine '' a declarat Ioana Tufaru pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu