26 octombrie 2015

EXCLUSIV ! Drama prezentatorului TV Silviu Manastire de la B1 TV ! ''Am suferit mult dupa ce a murit tatal meu ''

Silviu Manastire, este unul dintre cei mai apreciati prezentatori TV din Romania,insa nu sti ce ascunde in spatele camerelor TV.

Noi detalii despre drama prin care a trecut prezentatorul TV care si-a dorit moartea dupa ce l-a vazut pe tatal lui in cosciug '' Am vrut sa imi iau viata si sa fiu langa tatal meu in ceruri desi niciodata nu am dorit sa ma expun in fata presei despre povestea mea sau sa ma afisez cu povestea prin care am trecut ,acum ceva timp am avut intentia sa ma las si de televiziune am avut ocazia de atatea ori sa numai imi expun profesionalismul la TV din cauza problemelor de familie '' a declarat Silviu Manastire pentru Gazeta Mondena.

Cine este Silviu Manastire 

Silviu Mănăstire a venit la Realitatea TV în septembrie 2011. Inițial, a făcut emisiunea Dosar de candidat. După alegeri, emisiunea s-a transformat în Dosar de politician.

(A.M.N.)


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu