23 octombrie 2015

EXCLUSIV ! Declaratii uluitoare de la Roxana Marinescu ! '' Astazi trebuia sa nasc dar din pacate pe 1 Noiembrie o sa nasc '' ! Vezi ce declaratie are ''mamica'' Roxana Marinescu


Astazi sotia doctorului Victor Schwartz a primit o noua lovitura din partea doctorilor ,se pare ca proaspata ''mamica'' care este in devenire de a aduce un copil pe lume a primit ieri un raspuns de la doctori in care i-au au atentionat-o ca sarcina va fi indelungata pana pe data de 1 Noiembrie.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,Roxana Marinescu vorbeste pentru prima data de la decizia in care doctorii iau dat un verdict '' Doctorii mi-au spus ca sarcina mea inca s-a amanat si ca ar fi trebuit sa nasc pe 1 Noiembrie,totii stiau ca astazi trebuia sa nasc,deabia astept sa nasc si sa imi vad copilul ,eu si sotul meu Victor sunt nerebadatori ''a declarat Roxana Marinescu pentru Gazeta Mondena.


Asadar Roxana Marinescu a mai facut un anunt pe contul de socializare in care isi pune povestea cum la cunoscut pe sotul ei Victor '' My perfect life !!Ziua cand ne-am cunoscut ,ziua casatoriei noastre,ziua cand am aflat ca minunea noastra este in burtica si urmeaza ziua cand se va naste baietelul nostru!Oare ce pot sa mai imi doresc ??Doar sanatate ,,,,,,iar Dumnezeu are grija de fiecare '' a scris Roxana Marinescu pe contul ei de socializare.

(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu