10 octombrie 2015

EXCLUSIV : Acuzat de santaj ! Vezi ce artist de la noi este acuzat ! '' Tot timpul cand ii ceream sa ma ajute sa ma bage la emisiune imi cerea banii ''

Dinu Maxer este un cunoscut cantaret din show-bizz-ul romanesc, dar si un cunoscut doctor, care s-a facut remarcat in urma cu cativa ani , cand canta in formatia AXXA. Dinu a devenit insa mai mult cunoscut pentru relatiile sale, decat pentru cariera de cantaret, fiind cuplat cu una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Nicoleta Luciu. A fost mereu in atentia presei datorita femeilor din viata lui.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro, un colaborator de a lui detoneaza bomba si il da in vileag pe cantaret ''De cand am colaborat cu Dinu Maxer si i-am cerut un ajutor fie ca doresc sa apar la TV de exemplu am avut cateva piese cu el si i-am spus sa mergem la emisiuni si imi spunea ca trebuie sa il platesc daca vreau sa merg la emisiuni ca el cunoaste producatori sau ba mai mult in ziare ca daca nu il platesc nu ma ajuta si atunci am refuzat si am intrerupt colaborarea cu el pentru ca de fiecare data cand ma ducea pe la emisiunii trebuia sa-i ofer 100 euro ''a declarat victima care a fost santajata de cantaretul Dinu Maxer.

Totodata victima nu vrea cu orice pret sa isi expuna viata in pericol deoarece aceasta nu vrea sa mai auda de numele lui dar nici nu doreste sa intre in scandal cu el ,declarata victima care a fost santajata.
Cine este Dinu Maxer 

Dinu Maxer a absolvit Scoala de Muzica sectia pian, si Scoala Populara de Arta sectia pian clasic. Debutul ca solist si l-a facut in 1996, sub numele Doctor M.D., iar dupa 1 an a infiintat trupa AXXA impreuna cu prietenul sau Mihai Onila, trupa ce si-a facut debutul in 1999, dar care s-a destramat in 2004 dupa doar 5 ani.

Este compozitor, orchestrator si textier, membru al UCMR-ADA. In 1999 a fost prezentator al emsiunii Tip Top Mini Top, in 1999-2000 a prezentat Trupa DP2, iar in 2002 Vara extrema. A ajuns apoi la OTV unde a prezentat in 2007-2008 Miss Plaja, in 2009 la TVRM a prezentat Doctor de Inima Albastra, fiind realizator si prezentator.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu