12 octombrie 2015

Doza de Hit cu Radu Musetescu ! What's Up, Daniel Iordachioae - Pe furis
Daniel Iordachioae si What's UP si-au unit fortele pentru o colaborare speciala - Pe furis. Videoclipul vizeaza ideea piesei, cu un tanar care isi gaseste jumatatea si o scoate din casa in miez de noapte.

"In primul rand ca adolescent, am facut pe furis toate lucrurile interzise si la care ravneam... prima tigara, prima bere, primul amor, prima bataie, prima pereche de blugi pe care mi-o doream si n-aveam parte de ea ca „mai aveam inca 3 perechi acasa” , spune impresarul vedetelor Radu Musetescu.What’s UP si-a amintit amuzat de o intamplare „pe furis”: „Cand eram mic imi placeau foarte tare cartofii prajiti, dar nu avem voie sa folosesc cutitul si nici aragazul. Tin minte ca m-am dus pe furis in bucatarie si m-am pus pe taiat. Cand sa-i pun pe foc, m-a prins mama... Continuarea cred ca o stiti!”

Videoclipul a carui regie e semnata de Anthony Icuagu are in prim-plan doi tineri care se regasesc unul pe altul "pe furis". Filmarile au reprezentat o ocazie numai buna de distractie pentru cei doi artisti, dar si pentru intreaga echipa .Au filmat, s-au distrat de minune si s-a ras copios.

Despre colaborarea in premiera cu What's UP, Daniel a marturisit: "Colaborarea cu Whatsy a fost si sper ca va continua sa fie super ok, haioasa, relaxata si plina de invataminte pentru amandoi. Este un artist intr-adevar, spontan, creativ si zapacit!

What’s UP a adaugat: "Pe furis este o piesa la care am lucrat cu drag, la fel ca in orice alt proiect in care ma implic, iar Daniel este cel mai cool artist al generatiei de aur. Sper ca piesa sa ajunga direct in inimile voastre”.

Daniel Iordachioae a ajuns cunoscut si pentru cei mai tineri dupa ce Dorian a facut un sample dupa piesa Mare albastra si a lansat piesa cu acelasi nume. In plus, cei doi au aparut si impreuna la radio pentru a promova trackul care a ajuns printre cele mai difuzate piese ale anului. What's Up nu e la prima colaborare cu un artist mai vechi in bransa, alaturi de Marius Moga si Horia Moculescu au lansat impreuna piesa Tanar si nebun.

Ce ma bucura, este ca Daniel este acel artist care a stiut sa-si dea refresh cand trebuie si bine a facut! Upgrade si te autotraduci in viziunea adolescentilor ar fi o idee de luat in seama si pentru alti artisti ai generatiei de aur.

VIDEO :
(Radu Musetescu)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu