13 octombrie 2015

Maria Dragomiroiu face dezvaluiri socante : ''Madalina este cu mine in fiecare seara ''

Marturisire-soc! Maria Dragomiroiu: "Madalina Manole este cu mine in fiecare noapte"
Desi au trecut mai bine de cinci ani de cand Madalina Manole a murit, cantareata este la fel de prezenta in inimile fanilor ei, dar mai ales al prietenilor. Unul dintre acestia este Maria Dragomiroiu, care sustine ca o intalneste pe Madalina noapte de noapte, cand se roaga la Dumnezeu pentru sufletul ei.
madalina manole si maria dragomiroiu
Maria Dragomiroiu a vorbit, la Antena Stars, despre Madalina Manole, despre momentele pretioase pe care le-a trait alaturi de aceasta, dar si despre faptul ca o viseaza si ca simte ca legatura dintre ele este inca prezenta.

"Am cantat in duet cu Madalina Manole. Am cantat muzica usoara, dintre refrenele ei. Am cantat si muzica populara. Imi pare rau ca spun la trecut de Madalina. Chiar am visat-o azi-noapte. Nu eram la spectacol, dar pur si simplu eram impreuna. Pentru mine si pentru toata lumea a fost un soc, dar mie nu-mi vine sa cred ca este plecata Madalina. O simt mereu in preajma mea, pentru ca avem foarte multe in comun. In fiecare noapte mi-o amintesc si ma rog la Dumnezeu pentru ea, sa-i linisteasca Dumnezeu sufletul, pentru ca stim cum a murit ea si sa i-l mantuiasca. In fiecare noapte, Madalina este cu mine si eu stau de vorba cu ea, rugandu-l pe Dumnezeu pentru sufletul ei. Imi amintesc ca la doua-trei zile ea era la noi acasa. Ce drag imi era de ea cand era gravida..."a declarat Maria Dragomiroiu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu