8 octombrie 2015

Dana Criminala a scos-o din sarite pe Loredana Chivu! Blonda a aruncat telefonul de nervi! "Spalacito, nu te hazarda! iti ies ochii din orbite"

Loredana Chivu si Dana Criminala au fost la un pas de bataie. Blondina a aruncat cu telefonul in mama Renatei.Loredana Chivu a revenit in platou la Wowbiz.. Dana Criminala a venit ca o furtuna sa o infrunte pe blondina.
Dana Criminala: Esti exact nasa mare. probabil ca ai scapat de la vreo nunta. Rozul este culoarea mea preferata. o s-o port inclusiv iarna ca sa te zgarzii pe ochi, spalacito.

Loredana: De ce imi tot pomenesti numele? Ai putea sa-mi fii bunica.

Dana Criminala: Spalacito nu te hazarda! iti ies ochii din orbite. Uita-te la tine! Zici ca esti prajita in tigaie! Esti o oparita! Esti o spalacita si te oparesti de dimineata pana seara la solarul ala, dar tot spalacita esti. Uita-te la pieptul ala! S-a incheiat sezonul estival si nu mai ai ce sa mananci? S-a vazut clar imaginile cu tine la hotel cand prestai ce prestai pe bani. Mergeai pe bani cu diferiti barbati. S-a vazut valoarea ta, din ce traiesti tu!
Loredana Chivu: Mie mi se pare penibil ca trebuie sa-i dau explicatii acestei penibile de mame. Nu avem nimic de impartit noi doua, de ce vorbesti de mine? Ai putea sa imi fii bunica! Domnisoara batrana. Tu nu te uiti la tine ca zici ca ai iesit din microunde? Mi se pare penibil sa vin sa ii dau explicatii unei tentative de mama. Inceteaza cu jignirile
Renata a ajuns si ea in emisiune. Ca un taifun, bruneta a inceput sa arunce cu replici acide din primele secunde.
Renata: Nu am spus eu niciodata ca am vreo relatie cu Razvan. El e un baiat de nota 10. Nici nu zici ca-s de aceeasi mama. Nu stiu de unde are Razvan masina. Intrebati-l pe el. Eu nu fac cadouri masini la barbati. Nu ma deranjeaza ca vrei sa o iei de sotie pe nasa asta mare de aici... Loredana, usor ca faci infarct!
Loredana: Vii tu repede sa vorbesti de mine! Usor ca ti se imprastie acidul pe fata!
Renata: Ce acid, ala pe care il ai tu?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu