20 octombrie 2015

Cum arăta Mădălin Ionescu în tinerețe, cu plete și cioc

madalin ionescu

Acum e spaima intelectualilor cu apelurile lui în apărarea emisiunilor-foileton cu viața sexuală a lui Leo de la Strehaia. Mădălin Ionescu, de la Kanal D, și-a făcut însă intrarea în televiziune cu o emisiune de divertisment foarte cuminte, la TVR2. În 1999, televiziunea română lansa Trupa DP2. Printre prezentatori, surpriză!, un tinerel cu plete bogate și cioc, Mădălin Ionescu. Doar zâmbetul îl trădează pe cel care dezbracă acum vedetele de secrete.


Absolvent al Facultății de Istorie, realizator și producător al unor emisiuni cu profil politic la o televiziune de știri, Mădălin Ionescu (45 de ani) a surprins pe toată lumea când a cotit-o spre emisiunile tabloide, cu ”Acces Direct”, la Antena 1, și mai apoi cu ”Drept la țintă” și ”Wowbiz”, la Kanal D.

Mădălin Ionescu, la o emisiune serioasă

madalin ionescu

Mădălin Ionescu la ”Acces direct”
madalin ionescu
Mădălin Ionescu, emisiunea ”Acces direct”, Antena 1
foto: Antena 1

Însă relația lui Mădălin cu divertismentul e mai veche decât se crede.  În 1999, s-a numărat printre prezentatorii emisiunii pentru tineri Trupa DP2, de la TVR 2, care l-a adus în prim-plan și pe Cătălin Măruță, un alt obișnuit al divertismentului de tip tabloid de pe micile ecrane.
Mădălin Ionescu la ”Trupa DP2”
madalin ionescu
Mădălin Ionescu, emisiunea Trupa DP2, TVR 2
foto: captură
Cu plete și cu cioc, Mădălin Ionescu le promitea telespectatorilor ”muzică, multă muzică, dar și inițiere în templele misterelor”. Din tânărul de atunci a rămas zâmbetul și promisiunea că va desluși misterele. Misterele vedetelor dâmbovițene, de această dată.
Mesajul publicat de vedeta Kanal D joi, 1 octombrie 2015, pe contul său de Facebook a făcut multe valuri, mai cu seamă din pricina limbajului folosit. ”Mesaj adresat ipocriților și naivilorcare semnează petiții online împotriva show-urilor TV de tip tabloid ! Oameni buni, tabloidul de succes este făcut de oameni foarte deștepți! În toată lumea! Este un gen de presă care atrage un public foarte larg! Televiziunea nu a fost creată pentru a culturaliza sau pentru a educa! Doar idioții nevindecabili cred asta! Rolul ei, în cel mai bun caz, este sa binedispună și să informeze! Educația trebuie să o primești în familie, în școli, facultăți și prin specializările ulterioare! Dacă aștepți asta de la TV, ești mort, nu ai înțeles nimic, trăiești degeaba! În nicio țară civilizată nu există astfel de reacții!”, a scris Mădălin pe Facebook.

sursa : click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu