8 octombrie 2015

Ciprian Fanaca de la Divertis s-a stins din viață!Ciprian Fanaca, simpaticul personaj din Divertis și Distractis s-a stins din viață azinoapte, la doar 53 de ani! Comicul care ne-a amuzat la Pro TV, Antena 1 și Televiziunea Publică a pierdut lupta cu o boală cumplită după doi ani de chin.

Decesul a survenit în somn, la domiciliul său, și a fost constatat astăzi dimineață, de soția sa, dar și de Dan Iliescu, liderul trupei Timpuri Noi.

Starea actorului s-a îmbunătățit după ce o mulțime de prieteni artiști, amintim Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Teo Boar, Vladi Cnejevici, Marius Bațu, Radu Captari, Dan Iliescu (Timpuri Noi), grupul Bandidos ori fostul său coleg din Divertis, Cristian Grețcu, au organizat un spectacol la jumătatea lunii septembrie, în urma căruia au strâns fonduri necesare medicamentației. Ciprian Fanaca, cunoscut drept Fachiru’, urma să fie internat zilele acestea la o clinică de specialitate din Turcia, loc vizitat personal de prietenii săi. Din păcate banii strânși pentru tratarea artistului vor fi folosiți pentru înmormânarea sa, dar și ca ajutor pentru familia sa. Ciprian Fanaca va fi înhumat vineri, la Galați, orașul său natal. Cei care vor să aducă un ultim omagiu actorului, o pot face astăzi, pe strada Leoata, numărul 4 din București.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu