21 octombrie 2015

Cine a fost Andreea Nica, handbalista care a murit la Clinceni

Cine a fost Andreea Nica, handbalista care a murit la Clinceni

Tragedie fara margini pe aerodromul din Clinceni duminica dimineata. Tanara handbalista Andreea Nica, fiica lui Ion Nica, presedintele sectiei de handbal al Clubului Sportiv Municipal Slobozia, a decedat din viata.

Andreea Nica (27 de ani), handbalista legitimata la echipa CSM Unirea Slobozia, si-a gasit sfarsitul in timpul primului sau salt cu parasuta.


Sportiva avea in palmares peste 30 de meciuri internationale, fiind considerata si cel mai bun portar al Campionatului National de Junioare. In prezent ea era considerata cel mai bun portar al echipei de handbal senioare a Clubului Sportiv Municipal Slobozia, echipacare activeaza in Liga Nationala. Inainte de a veni la Slobozia, Andreea Nica a jucat la CSM Ploiesti.Andreea Nica si-a pierdut viata in accidentul de duminica dimineata, de la Clinceni. Atunci, Andreea sarise impreuna cu instructorul Adrian Constandache, 43 de ani, careavea peste 4.000 de salturi la activ. In urma lor, un parasutist mai putin experimentat, Dan Floroiu, s-ar fi lansat prea repede, iar cei trei s-au ciocnit la 70 de metri deasupra solului, izbindu-se violent de pamant. Andreea a fost dusa imediat la spital, dar s-a stins pe masa de operatie. Parasutistul a murit la impactul cu solul, iar instructorul este internat in stare grava.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu