14 octombrie 2015

Cătălin Măruță face lumină după ce BIANCA LĂPUȘTE a născut


Toată lumea credea că Marius Moga a devenit luni tată, dar iată că adevărul este altul. Cătălin Măruță l-a dat de gol. Bianca Lăpuște a născut săptămâna trecută, nu aseară, așa cum s-a scris în presă.

"De curand, a intrat in Clubul Taticilor si bunul meu prieten Marius Moga. Sotia lui, Bianca, a nascut o fetita sanatoasa, frumoasa si - sunt absolut convins ca timpul o va dovedi -talentata. Cand m-a sunat saptamana trecuta sa ma anunte ca a venit pe lume copilul lor am simtit emotia din vocea lui si am retrait si eu sentimentul unic pe care il ai cand devii parinte. Ne cunoastem de peste 15 ani, cand aveam amandoi parul lung si vise mari, iar astazi parul e mult mai scurt si visele... au devenit realitate.(w670)

Sper ca fetita sa mosteneasca onestitatea si generozitatea parintilor si sa invete de la ei ca trebuie sa muncesti mult ca sa iti atingi potentialul, si arati altora si tie insuti de ce esti in stare. Marius si Bianca, sa aveti grija de voi ca sa puteti avea grija de fata voastra. Si oricand aveti nevoie de ceva, stiti unde ma gasiti. Si exact asa cum ti-am spus mereu: Asta e cel mai mare HIT al vietii tale", a scris pe pagina sa de Facebook Cătălin Măruță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu