7 octombrie 2015

Avocata Paula Iacob a murit

Paula Iacob a murit
Paula Iacob a murit, marti seara, in locuinta sa din Capitala. Avocata a decedat in urma unui stop cardio-respiratorIn urma cu aproximativ o luna, Paula Iacob a suferit un accident vascular si fusese transportată de urgenta la Spitalul Floreasca, din Capitală.

Medicii de acolo au tinut-o sub supraveghere la Terapie Intensiva. Ulterior, a fost fost mutata la Spitalul Bagdasar.Avocata Paula Iacob s-a stins din viata, marti seara, dupa o perioada de suferinta.

In 2014 a cazut pe strada
La finele anului trecut, Paula Iacob a cazut pe strada si a avut nevoie de interventia medicilor pentru ranile grave suferite. In plus, a fost suferit o fractura de sold si a avut nevoie de doua interventii chirurgicale, recuperandu-se, in vara anului 2015, intr-o clinica de profil din Romania. 
Cine a fost Paula Iacob
Avocata Paula Iacob s-a nascut la 20 februarie 1932, la Bucuresti. A devenit studenta la Facultatea de Drept din Bucuresti la numai 16 ani si a absolvit cursurile la varsta de 20 de ani.  A fost ziarista la "Sportul popular". 
Paula Iacob a intrat in Baroul Bucuresti in 1954, iar la inceputul anilor '90 a fost avocata lui Nicu Ceausescu. A fost presedinte fondator a Federatiei Romane a Asociatiilor, Centrelor si Cluburilor UNESCO. A fost si presedintele Asociatiei Femeilor de Cariera Juridica. 
S-a remarcat prin pozitiile sale publice in apararea drepturilor animalelor.
A fost casatorita cu avocatul Niculaie Iacob si are o fiica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu