8 octombrie 2015

Andreea Tonciu a mărturisit cum l-a cunoscut pe iubitul ei: "Este primul bărbat de care am reuşit să mă îndrăgostesc după Mitea!"Andreea Tonciu parcă a renăscut de când l-a cunoscut pe noul său iubit, pe nume Denis. Cei doi sunt împreună de doar două săptămâni, dar bruneta este foarte fericită şi îşi pune mari speranţe în această relaţie.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, alături de Mara Bănică, Andreea Tonciu a dat mai multe detalii despre noua ei relaţie şi a mărturisit cum l-a cunoscut pe iubitul ei.

"Sunt cu capul în nori câteodată. Este iubitul meu, este foarte frumos, este primul băiat din viaţa mea despre care pot să spun şi eu că e frumos. Ne înţelegem foarte bine, suntem la început. El este rac, eu sunt taur. Este foarte cuminte. Are bani şi e adevărat că e mai tânăr ca mine, dar la mintea mea nu se pune. Este primul bărbat de care am reuşit să mă îndrăgostesc după o relaţie de 7 ani de zile.

Nu i-am cunoscut părinţii. De două săptămâni suntem împreună, sper să fie o relaţie serioasă şi sper să mă facă fericită. L-am cunoscut când eram cu mama la cumpărături şi am parcat în stilul meu caracteristic pe două locuri. El a vrut să parcheze lângă mine, n-a avut loc şi după aia mi-a scris pe Facebook. Şi ne-am văzut şi de atunci am rămas împreună. Eu eram în maşină cu mama şi aşteptam să se bage în seamă cu mine, că mă uitam la el. Eu îi ziceam mamei: "Mamă cum dau eu de băiatul ăsta?". Mama l-a văzut pentru că vine mereu să mă ia de acasă," a spus Andreea Tonciu, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu