20 octombrie 2015

Alexandru Tudorie raspunde acuzatiile care ii le a adus iubita lui ! '' Minte cu nerusinare ,nu am batut-o '' !

Atacantul formaţiei Steaua Alexandru Tudorie este acuzat de fosta sa prietenă Ioana Danielescu că ar fi lovit-o în mai multe rânduri în timpul unei altercaţii care a avut loc, luni dimineaţă, în Centrul Vechi din Capitală, potrivit unor surse din Poliţie. Tudorie neagă că ar fi agresat-o pe Ioana Danielescu, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial al grupării roş-albastre.


Fotbalistul susţine că, în incidentul care a avut loc în Centrul Vechi în noaptea de duminică spre luni, el a avut rol de mediator şi nu de agresor într-un conflict între actuala şi fosta prietenă.

"Am participat, alături de iubita mea, la o petrecere în oraş. În momentul în care am părăsit locaţia respectivă, ne-am intersectat cu fosta mea prietenă, care a început să-i adreseze injurii actualei mele iubite. Între cele două a izbucnit un conflict, iar eu am încercat să-l aplanez, împingându-le pe amândoua în sensuri opuse. Din păcate, în momentul în care am tras-o de jachetă, fosta mea prietenă s-a împiedicat şi a căzut în genunchi. După aceea, eu le-am lăsat pe cele două să-şi rezolve problemele şi am plecat. De aici şi până la a spune că eu am bătut-o este un drum foarte lung", afirmă Tudorie.

El menţionează că Poliţia poate verifica incidentul pe camerele de supraveghere din zona unde a avut loc. "În zonă se află camere video de supraveghere, deoarece există mai multe sedii de bănci, astfel încât organele abilitate, la care domnişoara respectivă (n.r. - Ioana Danielescu) a apelat, pot verifica exact desfăşurarea incidentului. Îmi pare rău că am ajuns în această postură, deoarece nu este normal ca fosta mea prietenă să încerce să-şi facă imagine pe seama unui astfel de incident, în care eu nu am fost, în niciun caz, agresorul", adaugă atacantul .

În vârstă de 19 ani, atacantul Alexandru Tudorie a jucat trei minute în partida pe care Steaua a disputat-o, duminică seară, în deplasare, cu Petrolul Poieşti, scor 0-0, în etapa a XIV-a a Ligii I. El a intrat pe teren în minutul 87 al partidei în locul lui Adrian Popa.

Tudorie a fost transferat, în vară, de la Oţelul la Steaua, semnând un contract pe cinci ani cu gruparea campioană a României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu