27 octombrie 2015

Alexandra Ungureanu – despre viata, asa cum e ea

Ne-am intalnit cu Alexandra Ungureanu cu ocazia lansarii noii sale piese, o lansare inedita, pentru ca a fost facuta impreuna cu prezentarea noii colectii de pantofi Ecco. Piesa proaspat iesita din studio se numeste “C’est la vie” si marcheaza o schimbare de stil in muzica Alexandrei. Pe langa proiectele muzicale, cantareata s-a implicat si intr-o campanie de sanatate, “Romania fara acnee”, despre care ne-a povestit mai multe in acest interviu.

Ce piesa vei lansa in aceasta seara?

Alexandra Ungureanu: Este un single nou, impreuna cu cei de la Crush, este o piesa care marcheaza o schimbare de stil pentru noi, este o piesa deep house. Se numeste “C’est la vie”, dar nu este in limba franceza asa cum anunta titlul. “C’est la vie” (“Asa e viata”) este insa o expresie pe care o folosim toti destul de des. Intentionam o lansare pe plan international, pentru ca ni se pare ca are potential.

Care sunt cele mai importante lucruri pe care le-ai invatat de la viata pana acum?

Viata asta… am incercat noi sa o disecam in piesa, pentru ca ne permitem sa ne jucam. Daca stai sa te gandesti prea serios, te apuca durerile de cap. Evident, sunt multe aspecte faine, dar si multe lucruri pe care pe masura ce te maturizezi, le intelegi din ce in ce mai putin, desi te astepti sa stii exact cine esti si ce vrei dupa o varsta. Dar nu, lucrurile se complica. Asa ca de la viata am invatat ca trebuie sa traim fiecare zi fix asa cum vine, sa nu lasam gandurile negative sa ne strice ziua, ca este bine sa razi mult, sa ai prieteni faini, sa asculti muzica buna, ca trebuie sa te multumesti cu darurile pe care le ai si ca nu trebuie sa lasam lucrurile materiale sa ne afecteze foarte mult, le rezolvam noi pe toate cumva.

Te-ai implicat de curand si in campania “Romania fara acnee”. Povesteste-mi despre aceasta campanie.
M-am asociat cu deja o buna prietena Thea Haimovitz, sa lupte intr-un cadru organizat, cu o clinica si cu specialisti, cu acneea, care mi se pare in continuare un mare mister al medicinei, desi exista medici dermatologi foarte buni si tratamente “minune”. Dar acneea este o boala extrem de complexa care nu afecteaza doar pielea, ci si psihicul, si are legatura cu felul in care te alimentezi, in care te odihnesti si in care te hidratezi. Acneea lasa traume sufletesti. Asa ca m-am hotarat sa vorbesc despre aceasta problema pe care evident am avut-o, dar fiind in lumina reflectoarelor am incercat sa o acopar. Pentru ca sunt foarte multi adolescenti care trec prin ce am trecut si eu, care ar trebui sa aiba mai usor acces la informatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu