13 octombrie 2015

Adevaratele motive pentru care barbatilor le plac femeile mai in varsta

Adevaratele motive pentru care barbatilor le plac femeile mai in varsta
Ai crede ca barbatilor nu le plac decat tinerelele, dar iata ca studiile au demonstrat faptul ca masculii sunt mai degraba atrasi de femei mai in varsta decat ei. Motivul? Au mai multe lucruri de oferit.

Iata care sunt adevaratele motive pentru care barbatii cauta dragostea la femeile "coapte":

1. Au experienta

Femeia mai trecuta prin viata are mai multe experienta sexuala, a invatat in timp ce le place si ce nu barbatilor si, in general, nu cauta neaparat placerea ei, ci mai degraba pe cea a partenerului. Stie cum sa il abordeze, cum sa il seduca si cum sa il satisfaca.

2. Au depasit copilariile

O femeie matura a trecut de faza selfie-urilor cu bot de rata in oglinda de la baie, dar si de cea a intrebarilor de genul "ce fac eu cu viata mea". Sunt stabile emotional si mai increzatoare in succesul propriu, ceea ce le face mult mai atractive in viziunea barbatilor.

3. Se bucura mai mult de sex

Evident ca o femeie la 40 sau la 50 de ani nu mai are parte atat de des de sex precum una de 20. Este si motivul pentru care gaseste sexul cu un partener mai tanar mult mai distractiv, mai emotionant.

4. Sunt mai independente


Evident, numim femei independente acele femei necasatorite sau divortate, dar care au o situatie stabila, un serviciu bun, o casa, dar care doresc sa isi traiasca viata din plin. Ele nu au nevoie de un barbat care sa le ofere protectie, sprijin, ci de unul care sa le faca sa se simta bine si pe care ele, la randul lor, sa il duca in al noulea cer.

5. Isi cunosc atuurile

O femeie mai in varsta ajunge sa se cunoasca in primul rand pe sine insasi. Stie sa-si atenueze defectele, dar, mai ales, sa-si puna in valoare calitatile. Isi asuma feminitatea si o face fara a forta. Porneste cu multa incredere in sine, abandonand orice complex. Sigur ca este o placere pentru un barbat sa seduca o astfel de femeie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu