29 septembrie 2015

Weekend plin de nunți în showbiz! Miorica Macovei, Marcel Toader și Vlad Cernea s-au căsătorit


Marcel Toader și Maria Constantin și-au unit destinele, sâmbătă (26 septembrie). S-au cununat religios pe pajiștea de lângă restaurantul unde au dat o petrecere de pomină. Nașii celor doi miri au fost Silviu Prigoană și iubita lui, Mihaela. Mireasa a purtat două rochii.


Petrecerea a avut loc la Clubul Diplomaților din Capitală, pe malul lacului Herăstrău. Au avut parte de o vreme mohorâtă, dar asta nu i-a oprit pe soții Toader să se distreze. Accesul în incinta localului a fost restricționat. A fost o ceremonie restrânsă și intimă, numărul invitaților fiind destul de mic. La fel s-a întâmplat și la cununia civilă, care a avut loc în urmă cu o săptămână, unde au venit doar zece invitați. Petrecerea a început imediat după cununia religioasă, în jurul orei 20.00.

Vlad Cernea, cel ce a făcut istorie cu Class, unul din primele grupuri dance românești, s-a căsătorită ieri, cu iubita sa Beatrice Gabriela. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani. La ceremonie au participat tatăl său, veteranul muzician Mișu Cernea (Sfinx, Mondial), dar și sora sa, Mihaela Cernea, care este căsătorită cu nonconformistul pictor Costin Craioveanu.

Tot ieri, s-a căsătorit și frumoasa solistă de muzică popular ți prezentatoare de televiziune Viorica Macovei. Alesul inimii sale, Vasiliu Daniel, un consilier local din Piatra Neamț care, atât de atent este cu viitorul său politic încât a evitat să se pozeze alături de vreun invitat. Cei doi s-au căsătorit la Gura Humorului, aproape de locul de origine al solistei care locuiește de ani buni în București, iar la nuntă au porticipat o mulțime de artiști ai scenei muzicii populare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu