17 septembrie 2015

Sotia lui Vadim Tudor, apel disperat catre Gigi Becali!

Sotia lui Vadim Tudor, apel disperat catre Gigi Becali!
Corneliu Vadim Tudor si Gigi Becali au fost si prieteni, si rivali. In aceste momente, Gigi Becali se doveste speranta familia tribunului. Astazi, cu doar o zi inainte de inmormantarea "Tribunului", femeia face un apel disperat catre Gigi Becali.

Doina Vadim Tudor ii cere ajutorul lui Gigi Becali, dupa ce acesta a declarat, ieri, in timp ce a mers sa.-i aduca un ultim omagiu lui Corneliu Vadim Tudor, ca familia "Tribunului" poate se poate baza pe ajutorul lui. "Daca au nevoie de ajutor eu sunt cel care sar, oricand, sa rezolv orice problema pe care o au. Eu, daca, Doamne fereste, e nevoie, orice problema rezolv", a transmis Becali.

Sotia lui Vadim Tudor ii cere latifundiarului din Pipera sa-i angajeze fiicele.


"Avem foarte multe pe cap. Nu stim cum ne vom descurca. Avem cheltuieli. Fetele sunt la facultate. Rugamintea mea este daca domnul Gigi Becali le poate ajuta pe cele doua fete ale mele sa se angajeze undeva. Asta e important. El a murit sarac. Prefera sa traiasca de pe o zi pe alta. El nu s-a ocupat sa stranga bani. Nu-si facea planuri pentru ziua urmatoare", a declarat sotia lui Vadim.

Doina Vadim Tudor si-a manifestat si mahnirea cu privire la refuzul Senatului. "Nu m-a intrebat nimeni nimic. Sunt foarte mahnita de ceea ce s-a intamplart ieri. Are 2000- 3000 de fotografii din toate deplasarile pe care le-a facut si, cu toate astea i s-a refuzat dreptul de a sta doua ore in locul pe care l-a iubit foarte mult, la Senat. A fost un politician bun, nu cred ca are cineva ce sa-i reproseze. Ca om poate a mai gresit si el. Nu am primit nicio coroana de flori si niciun raspuns oficial la solicitarea mea. Asta e drumul fiecaruia. Domnul Tariceanu o sa ajunga tot aici", a spus sotia lui Corneliu Vadim Tudor .


"O sa fie ingropat peste mama lui. Asta a fost dorinta lui. Cred ca se intalneste cu Barbu, cu Nichita Stanescu, cu Adrian Paunescu, cu atatia prieteni. A divinizat-o pe mama lui si cand a murit ea a murit jumatate din el. El a fost viata si sufletul meu. Nu ma pot obisnui fara el. El era universul nostru. Totul se invartea in jurul lui", a adaugat aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu