15 septembrie 2015

Sexy PRM-ista, cuvinte șocante după moartea lui Vadim


Ancuța Cârcu, cunoscută drept sexy-PRM-ista, a fost o adversară declarată a lui Corneliu Vadim Tudor. Nici după moartea politicianului, femeie nu a ascuns securea războiului.


"Am scris inainte sa moara Vadim Tudor cu 30 de minute. Se poate vedea acest lucru prin postarea facuta de mine mai jos. Vadim subiect inchis. Sper ca in Romania, sa nu mai apara niciodata oameni politici gen Vadim Tudor.

Vadim Tudor, imi datora 1000 lei, in urma procesului de calomnie pe care l-am castigat. Donez banii familiei sa-i cumpere pantofi si costum pentru a putea fi ingropat. Amin", a transmis Ancuța Cârcu.

Politiciana scrisese și un mesaj controversat înainte cu puțin timp ca Vadim Tudor să-și dea ultima suflare.

"Multi ma suna si ma intreaba daca stiu ceva de spitalizarea lui Vadim Tudor. Scriu urmatoarele:
Un om bolnav, egoist, nesimtit, trufas, ipocrit, ordinar, fals, nemernic si lista ar putea continua.
Am intrat in partidul PRM sa ajut, sa sprijin, sa fac structuri puternice la nivel national... Am renuntat deoarece nu am acceptat sa ii arat lui Vadim Tudor, sutienul si chilotii.

Dansul are doua fete... am tinut post si tin incontinuare: doresc ca acele doua fete sa treaca prin ce am trecut eu, prin mocirla si rusinea prin care m-a tarat tatal lor.

La Vadim ce ii pot dori ... nimic ... defapt ce ne-a dorit dansul noua, dezbinari, minciuni, cinism, prostie, mizerie, ura, adjective...

Daca s-ar alege praful si pulberea de Vadim, ar fi putin... Nu sunt atat de suparata pe Vadim, cat pe Dumnezeu. Dumnezeu face ca lucrurile sa nu se mai intample. Moartea e putin, totul e putin ... m-am retras sa pot trai in ura asteptand un final. Am fost trista atunci, sunt trista acum.
Eu in viata am mai gresit, ca tot omul, dar m-am si intors cerandu-mi scuze... o fac si acum. Imi cer scuze, colegi, prieteni, dar am asteptat indreptarea pacatosului ... acum astept moartea lui.
Sa te odihnesti in pace!", scrisese Ancuța Cârcu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu