25 septembrie 2015

Lili Sandu, transformare incredibilă pentru o ședință foto. Vezi cum arată în postură de gheișă

DSC_9312 copy
Lili Sandu a fost transformată într-o gheișă contemporană de prietenul ei, hairstylist-ul Adrian Perjovschi, în cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”.

DSC_9278 copy

„Ideea de a o transforma pe Lili Sandu în gheișă mi-a venit de ceva vreme, observând trasaturile ei ușor asiatice. Amândoi suntem atrași de cultura japoneză, de yoga, spiritualitate și mai ales de portul lor. A fost un shooting plin de entuziasm!“, spune Adrian.
DSC_9363 copy
Lili a fost mai mult decât încântată de această transformare radicală: „A fost o provocare frumoasă și mă bucur mult că l-am pe inspirat pe Adrian Perjovschi, suntem foarte buni prieteni, așa că m-am bucurat să fac parte din proiectul lui, este un om foarte talentat, profesionist și cu multă imaginație.“

Trăsăturile naturale ale lui Lili Sandu au fost doar ușor accentuate de make-up artist-ul Cristina Barsan, care, prin jocul culorilor folosite, a reușit să-i creeze vedetei un spectaculos look Asiatic.
DSC_9354 copy
Îmbrăcată într-un delicat kimono, în viziunea stilistului Eniko Szanto, machiată și coafată în stilul tradițional al gheișelor, actrița a mărturisit că a reușit foarte repede să intre în pielea personajului propus pentru această transformare radical, imaginându-se “undeva, într-o grădină japoneză, înconjurată de cireși înfloriți și o muzică minunată.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu