28 septembrie 2015

Iulia Albu din nou pe masa de operatie ! Vezi de ce

Iulia Albu nu si-a inceput saptamana cu dreptul, cum s-ar spune, asta pentru ca, luni, la prima ora a diminetii, a ajuns la spital.Iulia Albu a fost surprinsa luni dimineata, la intrarea unei clinici din Capitala. Imbracata bine, in “ton” cu vremea, fashion editorul a intrat in imobil si parea destul de debusolata.

Vedeta Kanal D avea o programare pentru o interventie, conform apropiatilor ei, asa ca s-a prezentat de la prima ora la spital. Numai ca, surpriza! La cateva zeci de minute, Iulia a parasit clinica.
“Iulia s-a prezentat dimineata la clinica, conform programarii, la o interventie. Ea trebuia sa se interneze, de aceea s-a dus la prima ora. Numai ca medicul a trimis-o acasa pentru ca era racita cobza. Nu putea sa-i faca analize si interventie daca ea este racita. S-a amanat interventia pentru cand va scapa Iulia de raceala”, sustin apropiatii fashion editorului, care nu stiu insa exact ce problema are Iulia de e nevoie de o interventie medicala.
Contactata telefonic, Iulia Albu nu a dorit sa comenteze pe marginea acestui subiect.
La iesirea din clinica, desi nu parea tocmai vesela, o admiratoare a reusit sa-i smulga un zambet in momentul in care i-a cerut un autograf.
FOTO : wowbiz.ro
sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu