15 septembrie 2015

Iată prima poză de la nunta fratelui prințesei Charlene de Monaco!


Petrecerea s-a ținut la o zi după aniversarea lui Gareth (28)
A fost un an important pentru familia regală de la Monaco. Mai întâi a fost nunta lui Pierre Casiraghi, fiul prințesei Caroline, cu italianca Beatrice Borromeo, apoi Prințul Albert a sărbătorit primul deceniul pe tronul monegasc, și-n final, o altă nuntă surpriză a avut loc.

E vorba de fratele mai mic al prințesei Charlene, chipeșul Gareth Wittstock (34) care s-a căsătorit în maximă discreție cu iubita sa, Roisin Galvin, în urmă cu o săptămână. Cei doi s-au căsătorit civil în cadrul unei ceremonii secrete în Monaco, acolo unde s-au cunoscut și s-au îndrăgostit, și unde locuiesc alături de fiica lor, Kaia-Rose. Ceremonia religioasă s-a ținut la Biserica St. Charles, iar ulterior a avut loc o petrecere fastuoasă organizată la Grand-Hotel du Cap-Feerat, de lângă Nice.Ei bine, la o săptămână de la nuntă, revista Hello a făcut publică o primă fotografie de la acest eveniment. În fotografie apar cei doi însurăței, alături de Prințesa Charlene și de Prințul Albert, într-un cadru mirific, având Mediterana pe fundal.

Pentru această ocazie, Prințesa Charlene a optat pentru o rochie nude, cu detalii florale, de lungime medie. Accesorizată discret, ținuta prințesei a fost una extrem de elegantă și i-a asigurat acesteia o apariție ireproșabilă.

Iar mireasa, Roisin Galvin, a purtat o rochie marca Pronovias, care avea o trenă impresionantă.

Nici domnii nu au fost mai prejos, cei doi reprezentanți ai sexului tare fiind extrem de eleganți, alături de partenerele lor.

Gareth Wittstock este şi naşul nepoatei sale, Prinţesa Gabriella (sora geamănă a lui Jacques, născuţi de Charlene în decembrie 2014).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu