3 septembrie 2015

Giulia şi Vlad Huidu, din nou părinţi spirituali! Imaginea cu artista şi finuţa ei i-a cucerit pe fani

Giulia şi soţul ei, Vlad Huidu, au devenit din nou părinţii unei fetiţe minunate. Anunţul a fost făcut de cântăreaţă, iar imaginea cu artista şi cu cea mică i-a cucerit pe prietenii acesteia.

Giulia şi soţul ei, Vlad Huidu, au devenit din nou părinţi! Nu, artista nu a adus pe lume încă un copil, ci au creştinat fetiţa Biancăi Ioniţă. Vedeta a spus că este foarte mândrp de faptul că ea şi Vlad au devenit părinţii spirituali ai micuţei şi că îi doresc tot norocul din lume.

"În weekendul care a trecut am creştinat-o pe Eva Maria. Avem încă o finuţă frumoasă de caresuntem tare mândri. Ne bucurăm mult că suntem părinţii ei spirituali şi îi dorim să crească mare şi sănătoasă şi să aibă parte de tot norocul din lume!", le-a spus Giulia prietenilor ei virtuali.Giulia Anghelescu a născut în 18 aprilie 2015 un băieţel. Cântăreaţa mai are o fetiţă de trei ani. În 2012, când micuța Antonia a fost botezată, fratele mai mic al lui Șerban Huidu s-a cununat religios cu Giulia Anghelescu.
Giulia, este o cântăreață română de muzică pop. Anterior a mai făcut parte din trupa Candy și a fost solista formației DJ Project.

sursa : spynews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu