24 septembrie 2015

Femeile din viața lui Mihai BendeacMihai Bendeac este actor și artist român, născut la 16 februarie 1983 în București. Pasionat de filme, acesta s-a hotărât să devină actor după ce a citit o carte despre Toma Caragiu. După absolvirea Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică, Bendeac a apărut în câteva roluri importante pe scenă, dar a avut și câteva roluri pe marile ecrane.

Bendeac se deosebește de ceilalți artiști prin spiritul viu și efervescent, prin faptul că nu vrea să se conformeze mediocrității televiziunii, după cum a susținut de nenumărate ori. Dorința de schimbare și afirmare sunt cele care ard neîncetat în acest tânăr artist. Toată viața sa a urmărit un anumit plan, de care s-a ținut obsesiv. Crede cu tărie că acesta este cheia succesului.

Se declară depresiv, nu neapărat genul de om extrem de inteligent, cu o viață personală sentimentală la pământ din cauza tabieturilor, fobiilor și multor altor probleme imaginate. Singurul lui scop în viață este o viață profesională de succes, în care oamenii să aprecieze ceea ce poate face la un spectacol, ci nu să fie apreciat pentru viața pe care o duce. Ca orice artist care se respectă, are nevoie de 2 ieșiri pe săptămână, în care să se destrăbăleze și să uite de el.

Femeile din viața lui Mihai Bendeac – un burlac cu multe relații la activ

În ceea ce privește subiectul legat de femeile din viața lui Mihai Bendeac, acesta a recunoscut că a fost îndrăgostit cândva de o starletă porno, pe care a apreciat-o enorm pentru spiritul de sacrificiu și afecțiunea de care a dat dovadă. Lui Mihai îi plac femeile independente, alături de care să nu te plictisești, care să nu se plafoneze și să fie suficient de inteligente pentru a ține o relație.

Cu toate acestea, Bendeac crede că partea sa artistică ține foarte mult de faptul de a fi burlac. A pompa sentimente într-o relație consumă mult, iar actorul știe că este extraordinar faptul că femeile sunt fascinate de persoana lui. Dar când intră în relație, fascinația piere treptat, iar odată cu ea piere și interesul lui pentru acea femeie. Știe foarte bine că a făcut anumite persoane să sufere, dar crede că nu poate avea o căsnicie și nici copii, el însuși necesită îngrijire.

Femeile din viața lui Mihai Bendeac – femei frumoase și talentate trag la simpaticul artist
Femeile din viata lui Mihai Bendeac, Sore
Una dintre fostele iubiri și relații tumultoase ale lui Bendeac, frumoasa Sore


Totuși, simpaticul actor a avut de-a lungul carierei sale relații cu femei cunoscute, precum Roxana Vancea, Mirela Zeta, Sore, Andreea Popescu și Celia. Mirela Zeta i-a fost parteneră timp de doi ani, în perioada facultății. Actorul a declarat de mai multe ori că a avut parte de femei inteligente, frumoase și pline de viață. Iar de la Mirela a mărturisit că a învățat multe lucruri.

Legat de ceea ce s-a zvonit despre legătura cu Loredana Marin, soția lui Bodo de la Proconsul, se pare că actorul habar nu avea de relația pe care o avea Loredana la acel moment. Nu a vrut niciodată să impună limite și nici nu a simțit nevoia să își împartă viața cu cineva vreodată, deși a fost logodit de 4 ori.

Deși cu mare succes la femei frumoase, artistul nu se vede locuind mai mult de 5 zile alături de o femeie. Are nevoie de libertate și de momentele de intimitate când creează și se manifestă așa cum îi place. Nu simte nevoia să împartă aceste clipe cu nimeni și nici nu poate fără ele. Mai mult, singura oară când s-a gândit la însurătoare a fost în facultate și a durat doar 20 de minute.

O relație incendiară și plină de umor a fost cea cu Sore, care nu a durat decât câteva luni. Sore era parte din trupa Crazy Win, iar Bendeac era admirat la Mondenii, emisiunea de la Prima TV. Zvonurile spun că despărțirea a avut loc după ce au apărut public poze deochiate cu însuși Bendeac în prim plan.
Femeile din viața lui Mihai Bendeac – relații tumultoase și despărțiri amiabile
Femeile din viata lui Mihai Bendeac, Celia
Celia, o altă fostă iubită cunoscută de-a tânărului actor


În 2011 Bendeac s-a bucurat de o altă relație cu năbădăi, alături de Andreea Popescu, de această dată. Faptul că presa a tot insistat pe această relație, i-ar fi făcut pe cei doi să se despartă.

Apoi, a urmat o poveste de dragoste frumoasă cu Celia, care a recunoscut că își dorea un bărbat care să-i fie alături mereu. Iar Bendeac nu este acel gen de bărbat, așa că au ales să se despartă amiabil și foarte prietenește.
Femeile din viata lui Mihai Bendeac, Roxana Vancea
O relație năstrușnică, Mihai Bendeac și Roxana Vancea
Roxana Vancea este următoare cucerire a actorului. Relația lor tumultoasă și incertă este, probabil, genul de relație la care visează orice tânăr artist care vrea doar libertate. Deși au apărut nenumărate poze cu cei doi pe Facebook, Roxana a declarat public că nu are nicio relație, ci doar foarte mulți prieteni. Cu toate acestea, ea și-a tatuat numele lui Mihai pe mână, în timp ce năstrușnicul actor și-a tatuat pe degetul inelar stâng „Never”.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu