14 septembrie 2015

EXCLUSIVITATE ! Un cantaret de la noi e in stare de soc ! ''Am simtit dragoste si afectiune inca de la 3 saptamani pana m-am insurat''


Zile de cosmar pentru cantaretul Cristian Harhata,acesta se afla intr-o stare de soc cand acesta si-a vazut bunicul care la crescut de copil mic ca a decedat din viata.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro  cantaretul vorbeste despre tragica lui durere prin care trece '' Mi-ai fost parinte, bunic si tata. Am simtit dragoste si afectiune inca de la 3 saptamani pana m-am insurat. Cand eram mici, noi nepotii matale, ne-am jucat in ograda si am avut o copilarie, iar matale ai fost bunicul nostru care ne aducea bomboane de la barul satului, sau care ne dadea suc cand mergeam acolo, orisicum ne luam tot ce voiam noi ca stiam ca plateste bunicu'. Iar daca vreodata ne-ai suparat, matale veneai la noi cu o ciocolata sa ne impaci. Poate tu bunicule nu stii ce e acela "facebuci" si nu ai inteles tehnologia asta evoluata si te-ai invatat greu sa vorbesti la "celulac", dar in schimb ai trecut atat de repede in lumea celor drepti. Imi permit sa fac glume amare care ma ineaca in gat cu noduri, deoarece ai glumit de zeci de ori in legatura cu moartea matale. Si radeam si noi pentru ca ai fost un om care stia sa binedispuna pe toata lumea. In schimb atunci cand chiar s-a intamplat, pentru noi cei apropiati matale, a fost un soc devastator. Dimineata cand am fost la matale la spital ti-am masat picioarele, ti-am intors perna ca era transpirata si te-am ridicat pe ea mai sus si mi-ai spus ca nu vrei aerosoli si ca vrei doar sa respiri si sa dormi ca esti obosit. Te-am lasat respirand si dormind, dar cel mai rau imi pare nu ti-am spus cat de mult te iubesc. Pentru ca simti grozav de apasator asta cand nu mai ai cui spune. Poate suntem o natie ciudata, noi romanii, ca nu stim sa spunem te iubesc atat de des ca americanii, care uneori folosesc acest cuvant si ca sens de apreciere pentru cineva chiar strain, iar noi il folosim atat de rar pana si cu cei dragi. Dar toate lacrimile care curg pe obraji sau in interiorul nostru dureros iti spun cat de mult te iubim si speram din suflet sa ajunga la matale gandurile noastre. P.S.: Te iubim bunicule! Cu drag al tau nepot, Ionuţ '' a declarat Cristian Harhata pentru site-ul Gazeta Mondena.


(M.B.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu