15 septembrie 2015

EXCLUSIVITATE ! Fetele lui Corneliu Vadim Tudor rup tacerea dupa ce tatal lor a decedat ! '' Tata de mult isi dorea sa moara ''

Corneliu Vadim Tudor a fost un scriitor, politician și publicist român, care a deținut funcțiile de senator și europarlamentar.Politicianul a fost dus in cursul zilei de luni, cu o ambulanta, la camera de garda, dupa ce a acuzat probleme respiratorii. Starea de sanatate s-a agravat spre dupa-amiaza, iar in cursul serii surse apropiate familiei ne-au confiormat ca politicianul a decedat.Medicii spitalului au refuzat sa dea orice fel de informatii despre gravitatea bolii fostului senator.
Corneliu Vadim Tudor a fost presedintele Partidului Romania Mare, europarlamentar, vicepresedinte al Senatului si candidat la presedintia Romaniei de cinci ori.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , ficiile lui Corneliu Vadim Tudor cu durere si suspin, vorbesc pentru prima data dupa decesul tatalui lor '' Mi-e greu sa inteleg ca tatal meu la varsta asta a decedat numai cred nimic in viata asta sunt cu nervii la pamant,imi cer scuze ca va pot spune dar tatal meu a fost suparat dupa ce mama noastra a decedat,isi dorea foarte mult sa moara cand a avut de suferit dupa moartea mamei noastre '' a mai spus una dintre ficiile lui Corneliu Vadim Tudor pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu