3 septembrie 2015

EXCLUSIVITATE : Anda Adam nu vrea sa il invite la botez pe Victor Slav ! Vezi de ce si de ce nu vrea sa auda de el - in ARTICOL

Anda Adam va renunţa la statutul de "burlăciţă" şi este pregătită să-şi ducă noua relaţie la un alt nivel. Artista a dezvăluit cum va fi nunta ei, iar CRBL a dat-o de gol în legătură cu o potenţială sarcină.Anda Adam se pregăteşte de cel mai important eveniment de anul acesta, nunta cu iubitul ei, Sorin Andrei, şi care promite să fie un eveniment cu totul aparte. Încă de la început, artista a mărturisit că nu îşi doreşte o nuntă tradiţională şi că vrea ca întreaga atmosferă să fie una de petrecere, în care toată lumea să se simtă bine şi relaxată.

Chiar dacă Anda a spus că nu şi-ar dori să rămână însărcinată până la nuntă, CRBL a dezvăluit altceva:"Cred că va fi şi un botez. Dacă eu vin la tine la nuntă n-o să se mai ştie ce va fi pe mese sau sub mese!".

"Voi fi o soţie perfectă! Sunt credincioasă, nu superstiţioasă. Petrecerea se va termina cu aruncat în piscină toată lumea. Regula e: sub masă după 3-4", a declarat Anda Adam intr-o emisiune nocturna.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Anda Adam a vorbit despre botezul copilui pe care il asteapta dar si ce invitatii de seama o sa asiste '' O sa fie un botez de pomina dar in aceelasi timp si invitatii de masura nu vreau sa aud de fostul meu sot si nici nu imi doresc sa participe la acest eveniment cu chiu cu vai' stiu ca o sa se vorbeasca urat la adresa mea ca nu mi-am chemat pe fostul sot la botez chiar nu ma intereseaza de el si nici nu vreau sa mai aud de el,este un subiect inchis pentru mine a fost un moment in care niciodata nu am vorbit despre el dar cand vezi ca cineva te ataca trebuie sa te aperi ''a declarat in EXCLUSIVITATE Anda Adam pentru Gazeta Mondena.

(Mirela Bujor)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu