8 septembrie 2015

EXCLUSIV ! A vrut sa fie fotomodel celebru dar pasiunea lui nu i-a fost reusita,insa a ajuns cantaret celebru ! Vezi despre cine este vorbaA vrut sa fie fotomodel  celebru dar pasiunea lui nu i-a fost realizata pana la final,insa a juns cantaret celebru in Romania.

Este vorba de Jess,un tanar cantaret din Sighisoara  care a reusit peste hotare dar si in Romania sa fie celebru cu piesele pe care le canta.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Jess vorbeste despre pasiuniile lui dar si cum a ajuns sa fie celebru in Romania  ''Mi-am dorit foarte mult sa fiu fotomodel am fost in echipa lui Costin Marculescu dar se pare ca nu mi-a fost realizata,insa va pot spune ca am ajuns cantaret de muzica de petrecere si usoara,colaborez cu studioul YaYa Production,ce pot sa va mai spun ca de mic copil la varsta de 16 ani am inceput sa cant si sa colaborez cu artistii consacrati in muzica romaneasca insa scot hit-uri dupa hit-uri pentru fanii care ma apreciaza '' a mai adaugat Jess pentru Gazeta Mondena.


A vrut sa fie fotomodel lui Costin Marculescu 

Jess mai adauga ca si-a dorit enorm sa fie fotomodel insa realizarea pe care a dorit-o nu a fost cu succes '' Mi-am dorit enorm sa fiu fotomodel chiar am fost fotomodel lui Costin Marculescu dar se pare ca nu a fost cu succes si atunci m-am lansat in muzica ''a mai spus Jess pentru Gazeta Mondena.


VIDEO :


(M.B.)


Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu