17 septembrie 2015

EXCLUSIV ! Un celebrul cantaret de la noi a facut furori cu piesele lui in afara tarii - In ARTICOLE  cantaret celebrul si faimos in Romania,numele lui este Costel Pustiu un celebru cantaret care doreste sa le fie aprope la nunta lui Renata si Printul Tiganilor,Leo de la Strehaia.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro  Costel Pustiu vorbeste pentru prima oara intr-un interviu acordat ziarului Gazeta Mondena.

Se trage din oameni lautari de elita 

Asa cum v-am obisnuit,site-ul Gazeta Mondena promoveaza solistii celebri dar si cu renume.Ei bine acum vorbim despre viata personala si cariera artistica a celebrului cantaret de manele Costel Pustiu : Se trage din oomenii de lautari fiind la mijloc de familie, tatal lui Nelutu Lautaru.

Costel  s-a nascut in anul 1990 ,devenit cunoscut sub numele de scena Costel Pustiu dar si cu o familie modesta si cu caracter '' Tatal meu canta de aproximativ 25 de ani este cunoscut ca lautar celebru in Capitala dar si alte localitatii din Romania ,ma pot mandri cu familia mea suntem onesti dar si cu suflet mare,ce e drept ca suntem unitii si ne ajutam unul cu altul ,as fi vrut sa va spun de mine ca de la varsta de 9 ani am inceput sa cant impreuna cu tatal meu prin diferite cluburi,nunti ,petreceri private si asa am inceput debutul de a ma remarca  ca solist peste hotare dar si in Romania ''a mai explicat Costel Pustiu.

Costel Pustiu a colaborat cu artistii consacrati in lumea muzicii populare cum ar fi Sorinel Pustiu,Edy Talent,Bogdan Brazilianu,Costel Biju, Emy de la  Focsani, Cristian Lodonezu,Nicu David, Dan Draghici, Liviu Guta, Dan Salam,Cristi Nuca,.VIDEO :

(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu