7 septembrie 2015

EXCLUSIV ! Sexy Morosanca il desfiinteaza pe Leo de la Strehaia ! '' Asta nu stie ce vrea de la viata '' ! Vezi ce are de spus Sexy Morosanca despre Leo de la Strehaia


Trvaestitul Sexy Morosanca alias numele lui real Vasile Ghiban este suparat foc si para pe cel care il ironizeaza mereu ,pe printul tiganilor Leo de la Strehaia.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro, Sexy Morosanca vrea il desfiinteze pe Leo de la Strehaia deoarece aceasta afirma ca nu stie ce vrea de la viata '' Asta nu stie ce vrea de la viata se afirma cu femeiile pe care le are dar tot prost este se vede dupa el ca este un gainar care se curteaza pe langa fustele domnisoarelor care il prostesc mereu si il fac de bani,sa vina la mine ca ii ofer lectii de viata dar si de dragoste,ii sugerez sa numai fie prost si frustrat de viata ca nu e ok pentru el ''a adaugat Sexy Morosanca pentru Gazeta Mondena.

Sexy Morosanca vrea cu oricepret sa ajunga la inima printului de la Strehaia '' Vreau sa ajung la inima lui si sa il fac incat sa uite de toate pitipoancele care l-au determinat si lau facut de banii ''a mai spus Sexy Morosanca pentru Gazeta Mondena.

(A.M.N.)
Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu