14 septembrie 2015

EXCLUSIV ! Scandal cu iz penal ! Bianca Dragusanu desfiinteaza un cantaret de muzica populara dupa ce si-a pus lentile de contact ! Vezi reactia cantaretului dupa ce diva de la noi l-a facut praf - in ARTICOL


Scandal cu iz penal in lumea mondena ! Fosta sotie a lui Victor Slav a fost intrebata de reporterii site-ului gazetamondena.ro  daca unui cantaret de la noi ii sta foarte bine cu lentile de contact.

Ei bine ! este vorba de cantaretul de Marius Baldovin,cel care a avut de suferit cand a fost in scandal cu fel si fel de domnite care perindeaza showbiz-ul autochton cum ar fi Sanziana Buruiana si Simona Trasca.


In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro  ,Bianca Dragusanu a fost rapusa sa vorbeasca si sa comenteze despre fotografiile in care cantaretul de muzica populara apare cu lentiile de contact in ochii '' Hmm nu stiu despre cine este vorba / aaaa acum mi-am adus aminte cine este ? Nu este ala' care a avut scandal cu Oana Zavoranu,pai voi imi da-ti sa comentez de non-name care apare si el ca ciuperca in showbiz ,nu vreau sa am tangente cu acest om si nici nu imi doresc sa comentez despre persoana lui '' a declarat Bianca Dragusanu pentru site-ul Gazeta Mondena.



Contactat de site-ul Gazeta Mondena ! Baldovin a comentat si el despre ce a spus Bianca Dragusanu despre fotografiile in care acesta apare cu lentile de contact '' Pai voi ma pune-ti cu tarfa aia care a s**t p **e de a ajuns celebra,voi chiar nu sesizati ca nu ma intereseaza de orice tarfa care ma comenteaza despre mine,putin imi pasa de tarfele din Romania care ma comenteaza oricum nu ma intereseaza ''a spus Baldovin pentru Gazeta Mondena.

Celebrul,Baldovin a ajuns sa fie in pas cu moda din ziua de astazi,acesta s-a afisat de cateva zile cu lentile de contact in care fanii lui il sugereaza sa nu isi mai puna ca nu ii sta foarte bine cu ele ,au scris internauti care il cunosc pe Baldovin.

(Ana Maria Nedelcu,Stefan Magureanu )

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu