30 septembrie 2015

EXCLUSIV ! Sanziana Buruiana nu vrea sa o invite la nunta pe Andreea Tonciu ! Vezi de ce nu o cheama si ce au de impartit

sanziana buruiana rochie de mireasa
Sânziana Buruiană (30 de ani) numără zilele până când va deveni doamna Zuluf. Voluptoasa blondină, care până nu demult era o prezenţă constantă în paginile revistelor cu pictoriale sexy, se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă. Ceremonia religioasă va avea loc la mijlocul lunii octombrie la o biserică din Capitală, la petrecerea fostei asistente tv urmând să se distreze peste 150 de invitaţi.

sanziana buruiana nunta nicolae zuluf invitatie
Sânziana Buruiană are emoţii mari şi este şi de înţeles de ce. În mai puţin de două luni va îmbrăca rochia de mireasă şi îi va spune iubitului ei Nicolae Zuluf (27 de ani) un "da" hotărât. Blondina a intrat pe ultima suă de metri cu pregătirile şi deşi timp ar mai avea până la ziua cea mare, Sânziana îţi doreşte ca totul să fie pus la punct încă de pe acum. Blondina a început să împartă invitaţiile pe care abia le-a primit de la tipar.
sanziana buruiana nunta nicolae zuluf invitatie
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , Sanzi are un motiv de a nu o chema pe buna ei prietena Andreea Tonciu la ceremonia care va avea loc in luna Octombrie '' Am hotarat impreuna cu Zuluf sa nu o chemama pentru ca numai imi doresc sa am de aface cu ea si mai ales ca Zuluf nu mai ma lasat sa umblu cu ea pentru ca stie el de ce numai vrea sa umblu cu ea si pana la urma ma simt foarte bine cand numai umblu cu ea,am un motiv care nu vreau sa il discut public sau sa imi spal rufele in vazul tuturor '' a declarat Sanziana Buruiana pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu