1 septembrie 2015

EXCLUSIV ! La 74 de ani, Gheorghe Zamfir își face planuri de nuntăDupă un divorț care a durat cinci ani de zile, și a cărui decizie s-a pronunțat recent, Gheorghe Zamfir este pregătit pentru o nouă căsătorie.

Cel mai cunoscut naist în întrega lume așteaptă de trei ani de zile să o ducă la altar pe Nicoleta Beca, solista de muzică populară care îi este alături din 2010. Evenimentul se dorește a avea loc chiar când maestrul va împlini 75 de ani, pe 6 aprilie 2016.

Zamfir și Nicoleta, cu 44 de ani mai tânără decât maestrul, au de gând să facă cereminia religioasă la Chișinău, la un cunoscut restaurant-muzeu, cu specific tradițional, al cărui patron, basarabeanul Vadimir Vreme și soția sa vor fi nu nu mai gazed ci și nași de cununie. Artistul mai organizează o petrecere în cinstea evenimentului, care va avea loc în apropierea conacului său de la Cobia, lângă Găești, Dâmbovița, unde a mai organizat fastuoase și originale petreceri ale zilelor sale de naștere ori la Alba-Iulia, în apropierea căruia locuiește familia Nicoletei (satul Cib, comuna Almașu Mare).

Iubirea dintre Nicoleta și cel ce a vrăjit întreg mapamondul cu talentul său bate intrigile privind diferena de vârstă dintre cei doi. Cei doi s-au cunoscut în 2008, la o emisiune de televiziune și locuiesc împreună din 2000, anul când a intentat procesul de divorț fostei soții, franțuzoaica Marie Noelle. În tot acest timp apropiații laudă prezența solistei în preajma artistului, care, după ani de regres, a revenit pe marile scenele mari ale lumi.

A obținut divorțul însă Zamfir nu a scăpat de procese, mai ales pe linie material cu fosta soție.Asta după ce fiscul francez i-a luat toate bunurile dobândite în respective țară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu