2 septembrie 2015

EXCLUSIV ! Iubita lui Maharu in pragul disperarii ! Vezi ce a patit si dupa cine suspina - FOTO
Clipe de cosmar pentru iubita lui Maharu,pe numele ei Iustina Paris ,acum cateva zile vedeta a dat peste trupul al mult iubitei pisca Lika. Felina a incetat din viata la aproape 25 de ani.

Durerea este atat de mare , incat Iustina Paris a afirmat ca ar fi dorit sa moara ea in locul pisici ei Lika '' Sunt foarte dezamagita si plang mereu dupa pisica mea,ea era totul pentru mine cu ea vorbeam totul si ii spuneam ce mi s-a intamplat dupa moartea tatalui meu am ramas cu ea si mi luat Dumnezeu si pe ea sus in ceruri , am facut demersurile la cliniciile  din Munchen pentru a salv-o mi-a explicat ca ea este batrana si ca are probleme de sanatate si ca nu se poate face nimic si ca sa o anesteziez insa nu am vrut sa aud de asa ceva,am plecat in Romania cu avionul m-am cazat la un hotel ca sa pot face demersurile ca pisica mea Lika sa-i fie bine,am cerut ajutor unor prietenii din Romania sa imi ofere cateva numere de telefon de la doctorii buni de animale ca sa o pot face bine  numai eu stiu cat sufar dupa ea nimenii nu ma intelege ''a explicat Iustina Paris pentru Gazeta Mondena.

Iubita lui Maharu nu se mai poate dezlipi si nu vrea sa mai auda de nimenii incat aceasta trece printr-un cosmar al vietii ''Nici de Maharu nu am avut timp sa stau cu el,sunt socata prin ceea ce trec sunt daramata pe viata de ce mi s-a intamplat,mi-a murit sufletul, viata,respiratia,aerul meu,frumusetea mea,este prima oara cand ma simt ingenungheata si plang in hohote ca un copil ca nu pot accepta ideea '' a mai explicat Iustina Paris.


Vrea sa-si remedieze nasul la cel mai bun doctor din Romania 

Vedeta TV vrea cu orice pret sa treaca de etapa in care pisica ei cea draga i-a decedat ,insa aceasta maine isi face operatie la nas ''Maine la orele 12:00 o sa ma operez la cel mai bun doctor din Romania pe numele lui Kasem,am vazut ca multe vedete se opereaza la el si vreau sa imi fac o rinoplastie ''a explicat vedeta TV pentru Gazeta Mondena.

Caz revoltator este ca in aceeasi  zi si motanul divei Oanei Zavoranu i-a decedat in aceelasi zi cand Lika a decedat din viata.

(M.B.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu