24 septembrie 2015

EXCLUSIV ! El este noul iubit al Madalinei Secuianu - FOTO

A venit soarele si pe strada ei ,caci manechinul Madalina Secuianu nu isi mai doreste sa mai treaca prin ce a trecut cu fostul ei iubit Rustem .
Se pare ca focoasa blondina,trece printr-un moment cu adevarat sens al cuvantului de a spune ca mai exista o noua viata pentru ea.

Madalina Secuianu,a declarat pentru site-ul gazetamondena.ro  ca noua ei relatie cu Catalin Ionescu in varsta de 38 de ani pare sa fie una roz,incat acestea sau si mutat impreuna ''Suntem in vacanta in Greciacu noul meu iubit Catalin,de 2 luni suntem impreuna ne intelegem foarte bine ,ne-am cunoscut printr-un prieten comun de aproximativ 2 luni si ne-am plăcut si formam un cuplu si suntem foarte fericiți impreuna '' a declarat Madalina Secuianu pentru Gazeta Mondena.

(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu