27 septembrie 2015

EXCLUSIV ! Dansatoarea Larisa Munteanu filmata intr-un act sexual ! VIDEO

Larisa Munteanu este una din dansatoarele preferate ale lui Leo de la Strehaia care o cheama in fiecare seara in platoul emisiunii WOWbiz pentru a incanta publicul, invitatii, dar mai ales ochii lui cu formele ei apetisante si incitante.
Recent, un clip extrem de provocator cu dansatoarea lui Leo a devenit viral. In el, animatoarea danseaza peste un barbat gol pe care, sustine ea, il mangaia cu gheata si isi misca fundul provocator peste trupul lui intins la pamant.Tanarul, incins si fascinat de fata care sta in fata lui, o atinge si o saruta... peste tot aproape!
Larisa nu a fost deloc multumita de imaginile demne de filme pentru adulti si a mentionat pe Facebook ca nu ii pasa: "Mda... Este un video pe net, nu stiu cine la pus, nu ma intereseaza, era la un eveniment la un club, nu inteleg ce ma tot intrebati nu stiu ce am facut rau doar ca l-am dezbracat pe ala si dadeam cu gheata pe el. Eram pe o scena topless".


Se pare ca acum cateva minute focoasa bruneta si-a inchis si contul de socializare in care aceasta a auzit ca un filmulet vireaza pe net.

VIDEO:
Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu