3 septembrie 2015

EXCLUSIV ! Copilul cel mare al manelistului nu poate sa accepte pe nimeni in viata tatalui sau ! '' Nu pot accepta ca Flori sa imi fie mama / Niciodata nu o sa fie asa '' ! Vezi ce reactie a avut copilul lui Guta cand a auzit ca e gravida cu tatal lui


Clipe de groaza pentru fiul cel mare al manelistului Nicolae Guta ,se pare ca nu se opreste aici scandalul dupa ce a acuzat pe Beyonce ca este o prostituata,acum fiul lui Guta sare la gatul iubitei actuala a lui Guta pe numele ei Flori care desi e si gravida cu manelistul .

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,Cosmin Guta a vorbit despre relatia pe care tatal lui o are acum cu Flori  '' Nu pot accepta asa ceva in familia noastra nu o pot numi mama pe ea degeaba tatal meu ma cearta ca ma iau de ea dar nu am de ce sa ii spun mama si sa nu vorbesc urat la adresa ei,atat timp cat nu imi este mama si mai face si copii cu tatal meu ca sa ii i-a toata averea lui dar nu e usor sa ii ia averea si sa profite de el pentru ca suntem copii lui care nu o sa il lase asa e tatal meu si nu vreau ca orcine sa se i-a de el si saprofite de averea lui,ea de aia a facut copii ca sa ii ia averea tatalui meu '' a explicat nervos Cosmin Guta pentru Gazeta Mondena.

(Ana Maria Nedelcu )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu