30 septembrie 2015

E cantaret de la noi si a reusit sa fie pe primul loc la un post muzical ! Vezi despre ce artist de la noi este vorbaCu totii ne dorim sa fim in top muzical la posturile noastre din Romania,asa a facut si un cantaret care a reusit sa se claseze pe primul loc la postul de televiziune Taraf TV.

Ionut Spaniolul,caci despre el vorbim a reusit sa fie pe primul loc cu melodia interpretata ''Dulce si amara '' care a convins lumea sa il voteze si sa fie pe locul 1 ca si artist '' Nu ma asteptam ca cei care vizioneaza acest post muzical sa ma voteze si sa fiu pe locul 1 in clasament ,fara public nu as fi existat deoarece ei sunt speranta mea si pentru ei fac piesele care le cant ''a explicat Ionut Spaniolu pentru site-ul Gazeta Mondena.


Ionut Spaniolu a devenit cunoscut in showbiz ca si cantaret de muzica de petrecere dar in aceelasi timp si cantaretul preferat a lui Leo de la Strehaia.
VIDEO :


(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu