15 septembrie 2015

După ce a provocat o tragedie, Huidu se reîntoarce la glumele sale, la pupitrul ”Cronicii cârcotașilor”


La patru ani de la accidentul provocat din vina sa, în urma căruia au murit 3 persoane, Şerban Huidu se reîntoarce să amuze lumea la pupitrul ”Cronicii Cârcotașilor”. Partener îi va fi Codruţ Kegheş (Dezbrăcatu’).

Cei doi se vor alătura Ioanei Petric şi lui Cristian Hrubaru la prezentarea emisiunii care va avea patru ediţii pe săptămână, începând din 21 septembrie, de la ora 20:15.

Partenerul de pupitru al primului Cârcotaş din istorie are emoţii la revenirea în emisiune, ”emoţii constructive” însă, zice el. ”Noua cronică este mult mai dinamică şi mai ofertantă pentru telespectator. Subiectele vor fi proaspete, având în vedere că sunt patru ediţii pe săptămână. De asemenea, şi Dezbrăcatu’ va fi proaspăt, deşi au trecut 12 ani de la debutul său în emisiune”, este convins Codruţ Kegheş.Ioana Petric şi Cristian Hrubaru vor împărţi frăţeşte, cu cârcoteli, „măsuţa” Cronicii în fiecare săptămână. „Mă bucur şi sunt mândră de faptul ca voi lucra cu aceşti ”

grei’ ai televiziunii. Am crescut alături de ei, am învăţat multe lucruri, iar acum a venit momentul să ne unim forţele pentru a duce show-ul la următorul nivel”, spune reprezentanta sexului frumos. Colegul ei, rockerul, are de asemenea toate motivele să creadă că noul sezon va fi cel mai spectaculos din ultimii ani. „Şerban face echipă cu Dezbră, cel mai îndrăgit personaj de către public, iar eu voi fi cu Ioana. Vom face pe dracu-n patru, toţi patru, în cele patru ediţii pe săptămână, pentru ca publicul să iubească, în continuare, Cronica”, promite Cristian Hrubaru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu