4 septembrie 2015

De ce uraste Carmen Iohannis sa stea la Bucuresti. Motivul uimitor!

De ce uraste Carmen Iohannis sa stea la Bucuresti. Motivul uimitor!
Carmen Iohannis a decis sa se intoarca in orasul Sibiu, unde este profesoara, desi toata lumea se astepta ca prima-doamna sa ramana alaturi de presedinte in Capitala.

Prima Doamna spune insa ca in Bucuresti se simte singura, acesta fiind si motivul pentru care prefera sa faca naveta intre Sibiu si Bucuresti.

Carmen Iohannis s-a confesat prietenilor din Sibiu, carora le-a destainut ca nu se poate acomoda cu viata din Capitala si ca simte lipsa cafelelor cu amicele de la Sibiu. Dupa le-a spus apropiatilor, Carmen Iohannis nu si-a facut pana acum nici o prietena in Bucuresti.La Sibiu este mereu inconjurata de colegele de la Colegiul National Gheorghe Lazar. Cafeaua de la laboratorul de engleza este un ritual pe care de ani buni nici directorul liceului nu a indraznit sa-l tulbure.

La inceputul saptamanii, Consiliul de Administratie de la "Gheorghe Lazar" a aprobat cererea lui Carmen Iohannis de a continua activitatea cu o jumatate de norma."S-a votat in unanimitate, profesoara Iohannis are foarte multi prieteni in scoala si toata lumea s-a bucurat vizibil ca o sa o aiba si in urmatorul an colega. si pentru conducerea liceului este un castig, pentru ca este un profesor de exceptie, care are cu elevii o relatie cum nu s-a mai vazut", a declarat directorul Colegiului National Gheorghe Lazar, Gabriel Negrea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu