21 septembrie 2015

Cele mai generoase cadouri primte de maneliști!


Cu lipici la buzunarul românilor, maneaua reprezintă sportul ce-i face pe mulți din milionarii țării să facă generoase gesturi către lăutari, multe intrate în folclor.

Muzica de petrecere întoarce buzunarele chefliilor, și face să scape de greutatea bijuteriilor și grija automobilelor personale. Merită prezentate câteva cazuri însemnate ce au stârnit invidia unora și au lăsat cu gura căscată martorii.

Gabi de la Oradea a venit la o onomastică cu o mașină și a plecat cu două. Pentru câteva piese cântate la urechea sărbătoritului, solistul s-a ales cu o Alfa Romeo 146 (valora circa 23.000 dolari) și un ceas de aur ce valorează aproximativ 2500 euro.

Lui Nicolae Guță aurul îi aduce noroc. Poposit la o nuntă în 2012, solistul a plecat cu o punga plină cu bijuterii din aur, inele, ghiuluri și lanțuri dăruite de petrecăreți în focul cântării sale. Cât să-și deschidă un magazin de profil. Om cu experiență, Guță, și-a luat tălpășița înainte ca mesenii să fie cuprinși de sentimentul de atașament față de fostele lor bijuterii.

Nici Vali Vijelie nu-i urmărit de ghinion și răspunde politicos la toate interpelările, pentru că nu știe de unde se arată norocul. Plecat de la o cântare, Vali a fost oprit din drum de un admirator, la recepția unui hotel, care i-a cerut să-i cânte în particular. A meritat căci a plecat cu peste 3000 euro cântând jumătate de oră unui singur om.Sorinel Copilul de Aur are ce povesti la bătrânețe căci se numără printre puținii soliști ce majoratul l-a prins cu bănoase amintiri. Alături de Dan Bursuc și a sa trupă, Sorinel a muncit la căpătâiul mesenilor cât alții într-o viață, povară pentru care a fost răsplătit regește. La 14 ani a primit un cochet Smart Roadster decapotabil.Dan Bursuc, om pe care l-au surprins cele mai multe ”ploi” de bani, își aduce amite doar de cadouri de suflet. Bunăoară un ceas de aur a cårui greutate este de peste 100 grame și un clarinet ediție limitată, al cărui preț era de 4700 euro.Pentru Adrian Minune bucuria unui simplu cadou a pierdut-o de prin copilărie. Practic mai tot ce afișează solistul, ca e vorba de vreun ceas scump ori de vreo mașinå de lux din galeria sa (BMW Z3, VW Touareg ori Porsche Cayenne) susține că toate sunt cadouri.

Refrenuri ca „Alo, alo” l-au procopsit pe Jean de la Craiova cu 32 de telefoane GSM ”la pachet”. S-a întπmplat în Austria, pentru că n-au mai avut bani în buzunare au început să-și abandoneze telefoanele. A fost de ajuns un exemplu ca Jean să aibă cea mai vasta colecție de de telefoane . Într-altă zi norocoasă, Jean a ajuns acasă cu bijuterii de 1,4 kilograme de aur.Tot norocoasă de așa prieteni este și Carmen Șerban a o primit cadou un luxos Audi Q7 doar pentru faptul că n-avem într-o perioadå mașină. Solista-jurnalistå a returnat cadoul cu mulțumirile de rigoare după șase luni, în momentul când și-a cumpărat singură un nou automobil.Adi de la Vâlcea, singurul lâutar ce a cântat și pentru capii echipei Dinamo, dar și pentru cei de la Steaua, a câștigat într-o seară 20.000 euro. Marea sa lovitură, în contul simpatiei sale pentru un om de afaceri, Adi a plecata casă cu un Mercedes S, cu maximum de îmbunătățiri, de peste 120.000 dolari.Florin Salam este singurul lăutar ce a rămas în folclor căci a implorat publicul să nu mai arunce cu bani. S-a întâmplat în urmă cu doi ani, la o discotecă din Pitești, solistul fiind gratulat cu bancnote de toate felurile, suma aproximatå la peste jumătate de miliard lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu