11 septembrie 2015

Cei mai zgârciți din showbiz!Să fii vedetă nu trebuie neapărat să ai ”mână largă” atunci când trebuie ori situația o cere. Avem destule vedete ”cumpătate” care mai bine se fac de râs decât să bage mâna în buzunar pentru a face un bine mărunt.

Dan Negru regele ”trocurilor”

Niciun clasament de gen fără Dan Negru, legenda vie a drămuielii. Unul dintre cei mai bine plătiți prezentatori de televiziune, timișoreanul evită orice participare la donații caritabile, știe prețurile de piață ale tuturor produselor depozitate în frigider, merge numai cu automobile primite din sponsorizări, își cumpără haine de la reduceri și tot cu ”trocuri” și-a mobilat și vila din Băneasa. Ținta ironiilor prietenilor săi, Dan își vede de drumul său și nu-l deranjează să fie băgat în tagma zgârciților.

Nicolae Guță zis ”șapte case” șofează Dacia

Unul dintre cei mai bånoși maneliști, Nicolae Guță este cunoscut ca unul care nu œine coroana de ”rege” pe cap, dimpotrivă, este un personaj atent la cheltuială.”Nu mă deranjează că mulți spun că sunt zgârcit. Am fost copil sărac, am învățat să fiu echilibrat cu cheltuielile. Nu m-am făcut multe mofturi…mașini, vacanțe, bjuterii”, ne-a declarat Guță care, deși a avut mașini de lux grămadă, regretă fosta Dacia Solenza care s-a stricat și conduce mândru un Logan nou. ”Cei ce mă recunosc sunt dezamăgiți, eu în Dacia. La volanul unei mașini scumpe, de ce să nu recunosc, m-ar durea inima dacă i se întπmplă ceva”, adaugă acesta.

Miștocarul Ștefan Banică Jr. le-a dat colidătorilor…. 1 ban!

Bănică Jr. este iubit de o țară întreagă, însă deloc de vecinii de pe strada sa! După ce și-a ridicat casa într-un mod ecologic, reciclând cărămizile de la fostul imobil cumpărat odată cu terenul, Bănică Jr. a răsplătit un grup de copii de prin vecini care au sosit så-l sorcovească în iarna lui 2012 cu….un ban! Fapta, de care s-a amuzat teribil, l-a transformat în hulitul străzii din cartierul bucureștean Tei.

Înainte să se mute la țară,Benone Sinulescu umbla în București cu autobuzul

De o reputație asemănătoare se bucură și Benone Sinulescu care îi vede pe toți din jurul såu drept datornici. Nu cheltuie niciodată decât la market, n-are automobil iar cât a locuit în București, drumurile le făcea, nu cu taxiul ci cu transportul în comun. Deși n-are moștenitori direcți a declarat că nepoții trebuie să se străduiască pentru statutul de viitori privilegiați. Artist încă apreciat, chiar și financiar, se spune că, dacă vrei să-i ceri lui Benone Sinulescu un ajutor financiar, ieși pe veci din grațiile sale.

Voltaj, singura trupă care cere ”diurnă de masă”

Voltaj au devenit trupa ce nu cheltuie nimic, fruntași fiind în asocieri de imagine. Singura trupă care cere ”diurnă pentru masă” . Deși au unul dintre cele mai mari onorarii și-a creeat o dependență de astfel de ”trocuri”. Polivalenta gamă de servicii în care sunt sponsorizați cuprinde automobile luate cu discount ori în regim de imagine, asigurări auto, chiar și telefoane mobile (Voltaj au turnat un videoclip cu telefonul mobil, nu de dragul ineditului ci pentru banii propuși de sponsori!)

Issa a cerut banii donați înapoi, după o emisiune

Strânși la colecte caritabile, vedetele țării participă doar de dragul blitzurilor. Câteva soliste au scos la licitat cu obiecte pe care nu le mai purtau ori fotografii din copilărie. Decât să scoată un ban din buzunar, Cristina Spătar și-a aduc rochii în care nu mai încăpea, Oana Roman o poza din copilărie, Andreea Bălan petice vestimentare de când cânta în trupa Andre. Un exemplu proverbial este cel dat de Issa (fosta Elegance).În urmă cu câțiva ani, solista i-a cerut lui Cătălin Måruță banii înapoi, după ce a declarat cå-i donează într-un fond de ajutorare a unor nevoiași.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu