28 septembrie 2015

Augusta Lazarov se mărită cu Andreas Petrescu


Augusta Lazarov (40 ani), şi soţul ei, actorul şi scriitorul Andreas Petrescu (39 de ani), ei se cunună religios la biserică, duminică după-amiază, iar seara au pregătit o petrecere la un restaurant de lux din centrul Capitalei.

Fosta soţie a lui Valeriu Lazarov şi şefa departamentului Divertisment de la Antena 1 s-a îndrăgostit de Andreas în ianuarie 2014, la un spectacol. Au un bebeluş, pe Luca, născut pe 18 decembrie 2014, pe care l-au botezat în februarie, naşii micuţului fiind Monica şi Mircea Pop.
Povestea de dragoste dintre Augusta Lazarov şi Andreas Petrescu a fost dezvăluită, în premieră de Click!, în august 2014. Cei doi protagonişti şi-au făcut declaraţii de dragoste impresionante. “Augusta oferă enorm din sufletul ei, când iubeşte foloseşte tot pentru a-şi exprima dragostea: aerul din jurul nostru, gândurile, zâmbetul şi albastrul ăla de Augusta, pe care îl are în ochi”, ne povestea Andreas.

Şi Augusta a recunoscut că îşi doreşte o familie. “Avem planuri comune şi ne dorim o familie fericită şi liniştită”, ne declara şefa din Antena 1. Ei nu au dorit să facă un eveniment dublu, nuntă-botez, tocmai pentru a se bucura mai mult de cele două momente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu