16 septembrie 2015

Antrenorul Darren Cahill: ”Au fost şase săptămâni minunate, ne vedem în Singapore, Simo!”. De ce n-a putut conta Halep pe sfaturile tehnicianului la semifinala cu Pennetta

simona-halep-cahill-roland-garros
Antrenorul Darren Cahill a declarat că a trăit şase săptămâni minunate alături de Simona Halep şi i-a transmis sportivei române că se vor vedea la Turneul Campioanelor de la Singapore.

“Şase săptămâni minunate. Mulţumesc că l-ai suportat pe acest australian bătrân. A fost extraordinar să lucrez cu tine. Ne vedem în Singapore, Simo”, a scris Cahill pe Twitter.Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, a ratat calificarea în a doua finală de Grand Slam din carieră, după ce a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-1, 6-3, de italianca Flavia Pennetta, locul 26 WTA, în penultimul act al US Open.
55f3f9ca2b08a
Pennetta, în vârstă de 33 de ani, s-a impus în 59 de minute şi va juca prima finală de Grand Slam din carieră. Ea o va întâlni în ultimul act pe Roberta Vinci (Italia), locul 43 WTA.

Halep nu a putut conta la partida cu Flavia Pennetta pe sfaturile antrenorului Darren Cahill.

Tehnicianul Simonei nu a stat în loja Simonei vineri și nici nu a putut s-o ajute cu sfaturi pentru pregătirea meciului. Australianul este angajat Adidas Player Development Program și potrivit regulilor firmei, în cazul în care se întâlnesc două jucătoare sponsorizate de Adidas, acesta nu are voie să se implice în consilierea nici uneia pentru meci.Halep va participa la Turneul Campioanelor din Singapore, în perioada 25 octombrie – 1 noiembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu