3 septembrie 2015

Adriana Bahmuţeanu nu mai are linişte! Prigoană e pe cale să obţină o nouă victorie în privinţa copiilor

Conflictul dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană se răsfrânge, inevitabil, şi asupra copiilor celor doi. Prezentatoarea TV este nemulţumită de faptul că fostul ei soţ insistă ca cei mici să meargă la şcoala la care au învăţat în trecut, deşi ei nu îşi doresc, spune ea, acest lucru.Adriana Bahmuţeanu le-a solicitat magistraţilor de la Judecătoria sectorului 3, în urmă cu câteva luni, să-i permită transferul copiilor ei la o altă şcoală. Cererea ei nu a ajuns nici până astăzi pe masa judecătorilor, deşi ar fi trebuit judecată în regim de urgenţă.


Având în vedere că mai sunt două săptămâni până la începerea noului an şcolar, Adriana Bahmuţeanu se teme că cei mici vor învăţa tot la vechea şcoală, deşi, spune ea, nu-şi doresc acest lucru.

La mijloc este, spune ea, Silviu Prigoană, care nu-şi dă acordul pentru transferul celor mici. "Un părinte responsabil ţine cont de dorinţele copilului. Sunt într-o situaţie disperată, pentru că nu ştiu la ce şcoală vor merge copiii mei. Am cerut instanţei să substituie acordul tatălui pentru şcoala copiilor, dar dosarul a fost uitat într-un sertar.

Timpul e foarte scurt şi în mai puţin de o săptămână trebuie să se judece situaţia copiilor. Am cerut instanţei să ia decizia în numele domnului Prigoană. Anunţ pe această cale că judecătorii de la Judecătoria Sectorului 3 au plângere la CSM din partea mea. E un abuz foarte grav, pentru că o ordonanţă prezidenţială se judecă în 30 de zile. Noi am aşteptat două luni. Oamenii ăştia îşi bat joc de viitorul copiilor mei. Ce mi s-a întâmplat mie depăşeşte orice închipuire.

Cine răspunde dacă Maxi va merge din nou la şcoala la care nu vrea să meargă? El nu s-a adaptat la acea şcoală. Nu e normal ca copilul să îşi aleagă şcoala, meseria pe care o va urma în viaţă? De ce să îi impui? Şcoala la care sunt copiii acum aparţine unor fosţi colegi parlamentari de-ai fostului soţ. Evident că acolo dl. Prigoană se simte foarte bine, poate să facă ce vrea el", a spus Adriana Bahmuţeanu, la Antena Stars.

Prezentatoarea TV a vorbit şi despre noua iubită a fostului ei soţ, Mihaela. "Această femeie le-a fost prezentată copiilor mei drept mamă vitregă, iar ei ştiu din desene animate că mama vitregă e rea. Asta s-a întâmplat în vacanţa din Germania", a mai spus fosta doamnă Prigoană.

sursa :libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu