11 septembrie 2015

Acuzatii dure intre fosta sotie a lui Leo de la Strehaia si Renata ! ''Vine Jean si te ia cu masina si se joaca cu tine"


Anca de la Strehaia a venit la WOWbiz si s-a certat in direct cu Renata. Bruneta a reusit s-o enerveze la culme pe sotia lui Leo de la Strehaia.
Renata a scos-o din sarite pe Anca de la Strehaia, pe care a acuzat-o ca are o aventura cu un barbat pe nume Jean, care locuieste in Anglia.
"Mai bine Dana decat Renata...Aseara, s-au intalnit pe ascuns! Ii era dor de el, crapa inima in ea. Leo, de ce nu ai vrut sa ne impacam? Nu ai putut sa dormi singur? Asa esti fermecat, nu poti dormi singur. Am inteles si te-am lasat in pace. Se insoara cu Dana acum? Nu cred! Leo, cat mai are de trait, nu o sa se insoare cu niciuna! Eu sunt sotia lui adevarata", a spus Anca.

"Cu tine se joaca cel mai mult! Vine la Strehaia si se joaca cu tine! Tu nu te joci? Vrei sa iti spun eu cu cine te joci tu? Ce mai face Jean? Vine si te ia de la Strehaia cu masina si se joaca cu tine! Cumintenia pamantului care te crezi! Jean din Anglia", a spus Renata. "Eu nu vreau sa o jignesc, cum imi vorbest ea mie asa? E un gunoi. Vorbeste asa cum a invatat-o Leo. Astea sunt vorbele lui si ale mamei lui. Renata, nici nu imi pasa de tine, esti un gunoi. Ce adevar? Nici nu imi pasa", a spus Anca. 

"Pai nu o sa te mai caute Jean, de aia nu iti mai pasa", a spus Renata.

"Leo a invatat-o", a spus Anca.

"De ce nu ma lasati in pace? Nu aveti ce cauta in emisiune!", a spus Leo de la Strehaia.
La un moment dat, Anca si-a pierdut cumpatul, a facut scandal in platoul emisinii WOWbiz, a jignit-o pe Renata si a sarit sa il bata pe Leo.
"Te culci cu amandoua! Accepta una de alta ca stiu tot!  Spune daca nu e asa! Renata, tu stii ca e mama ta. Leo e un maimutoi pentru el, joaca cum vrea si nu spune nimic", a spus Anca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu