14 septembrie 2015

9 vedete in prima zi de scoala. Uite ce figuri haioase aveau!

9 vedete in prima zi de scoala. Uite ce figuri haioase aveau!
Le vezi la televizor zi de zi, sunt celebre, dar nu ti-ai fi imaginat cum ar fi putut sa arate in urma cu doua sau trei decenii. Si cum maine incepe scoala, click.ro a adunat cateva fotografii de-ale vedetelor chiar din ziua in care au calcat pentru primadata pragul clasei.

Ca orice copil, si personajele mondene de azi au avut parte de fel si fel de nazbatii. Iar scoala a fost pentru multi o piatra de incercare.
bogdan vladau
Vedeta TV Bogdan Vladau a intrat in clasa intai in anul 1986. "Am fost la scoala nr 133 din cartierul Berceni. In clasele intai si a doua am avut ca invatatoare o vecina de palier, o femeie extraordinara, ardeleanca. Incepand dintr-a doua eram scos in fiecare an in fata clasei, sa promit ca voi fi cuminte, ca nu imi voi mai bate colegii, ca nu voi mai trage fetele de codite, ca nu mai arunc petarde in cancelarie, peste profesori. Imi amintesc ca eram bun la toate materiile, doar la muzica si la desen eram slab. Am luat premiul intai pana in clasa a patra. Imi placea cea mai desteapta fata din clasa. Ii trimiteam biletele cu cereri de prietenie", a declarat Bogdan Vladau (36 de ani).
adelina pestritu
CRBL are 37 de ani si a intrat in clasa I in anul 1985, la Pitesti. "Intotdeauna am fost celebru in clasa mea. Am fost si bufon, dar am fost si premiant. Eram deliciul colegilor cand venea vorba sa facem farse profesorilor. Recunosc ca nu a fost prioritar pentru mine sa fiu un elev de nota 10, pentru ca nu puteam sa ma mentin acolo. Am ales sa fiu constant de nota 8 si sa ma si distrez de 10", a povestit solistul.
teo trandafir
Monica Gabor a pus anul trecut pe Facebook o fotografie facuta in prima zi de scoala. Avea breton si purta pampoane uriase in cap. "Semanam? Am fost si eu o fetita cu fundite...", a scris fosta doamna Columbeanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu