14 august 2015

EXCLUSIV ! Doctorul din Austria care a avut grija de Viespea lui Ogica detoneaza bomba ! ” Nu este foarte scumpa ”


O mai cunoasteti pe Casandra Stefania poreclita in showbiz Viespea lui Ogica ! E bine va dezvaluim secretul care nimenii nu il stia despre ea.

In EXCLUSIVITATE pentru gazetamondena.ro, doctorul austriac care i-a pus silicoanele detoneaza bomba si vorbeste deschis despre aventura cu ea.


  ” Pe Casandra am cunoscut-o pe un cont de socializare mi-a spus povestea ei cu barbatul cu care a facut nunta,mi-a spus ca i-a facut zilele negre si ca vrea sa dea divort de el ca nu il mai suporta o tot ducea la prostitutie ,mi-a parut rau de ea cum mi-a dat numarul de telefon am vorbit cu ea si i-am spus sa vina in Austria ca ii ofer un job la clinica mea privata si ca ii ofer un salariul bun,a doua zi a venit i-am facut actele pentru a lucra la noi la clinica ca si asistenta dupa sa vad ca o perioada a inceput sa faca gesturi extreme care niciodata nu le-am vazut la ea ,mi-a explicat ca numai vrea sa lucreze la clinica mea ca nu se fac bani multi,dupa sa imi spuna ca vrea sa faca videochat ca se fac bani multi,am lasat-o desi incontinuare i-am oferit cazare sa aiba unde sa stea ,si se bucura de succesul pe care il avea cu job-ul de videochat ”a explicat dr.Thomas pentru Gazeta Mondena.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu