1 iulie 2015

S-a dat în spectacol pe străzile din Mykonos! Vezi despre ce vedetă este vorba!


Ieri, această vedetă a împlinit 37 de ani și cam așa a sărbătorit. Unii ar admira-o pentru faptul că știe să se bucure de viață. Alții ar considera că, la vârstă ei, parcă nu mai are niciun farmec această expunere, chiar dacă vedeta în cauză arată încă de minune.

Este vorba despre fosta iubită a lui Lewis Hamilton, Nicole Scherzinger, cea care le-a oferit noaptea trecută un spectacol pe cinste turiștilor de pe insula grecească Mykonos, dansând provocator pe străzi și pe mese, arâtându-și lenjeria intimă și desfăcându-și picioarele în văzul tuturor.

Spectacolul a fost susținut alături de amica ei, Caroline Stanbury, 39 de ani, o prietenă a Prințului Andrew, și a fost nevoie de intervenția noului iubit al lui Nicole, fotbalistul Pajtim Kasami, 23 de ani, pentru ca fetele să ajungă în siguranță la hotel.

Spunem nou iubit deși termenul ar putea fi puțin forțat, căci Patjim este un prieten al unui prieten și s-a alăturat grupului lui Nicole recent, dar n-a fost nevoie de prea mult timp pentru a se cupla cu artista.

Care, având în vedere aceste poze, pare, ne scuzați, cam în călduri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu