1 iulie 2015

Loredana Pastrama i-a dat teapa lui Cristi “Peste”! Barbatul o vrea inapoi acasa, i-a trimis bani pentru biletul de avion, iar ea i-a dat cu flit!

Loredana Pastrama a plecat recent in Germania, la munca, chitita sa castige bani ca sa-si creasca cei doi copii si sa-i achite operatia la coloana mamei ei. Bruneta s-a angajat ca dansatoare intr-un club si sustine ca-i merge bine, pentru inceput. Fostul iubit, Cristi “Peste”, ii duce dorul si o cheama acasa.

Loredana Pastrama a pus punct relatiei cu Cristi “Peste” si si-a luat zborul in Germania, unde lucreaza ca dansatoare intr-un club. A plecat de capul ei, fara sa-l mai anunte si Cristi, iar acum, barbatul o cauta si-i propune sa se intoarca acasa, dupa cum sustine Lori.

Mai mult, Cristi i-ar fi trimis si bani pentru biletul de avion. “Cristi plange dupa mine. Imi spune sa ma intorc acasa si sa plecam amandoi la munca in Anglia. Eu sunt bine aici si nu vreau sa plec. Mi-a trimis 310 euro ca sa-mi iau bilet, evident ca nu mi-am luat”, sustine Pastrama.

sursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu